Meille Pulussa on sydämen asia, että olet tyytyväinen tilaukseesi! Mikäli sinua askarruttaa jokin seikka tai haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen heidi@pulukids.com. 

Kaikkia Pulun tuotteita koskee 14 vuorokauden peruuttamissoikeus. Peruuttamisajan laskeminen alkaa seuraavana päivänä siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen.

Peruutussoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, joissa on lippulappuset paikallaan ja jotka on pakattu alkuperäiseen muovipussukkaan. Voit luonnollisesti sovittaa ostamaasi tuotetta samalla tavalla kuin myymälässä menettämättä peruutusoikeuttasi.

Hygieniasyistä emme hyväksy alusvaatteiden, uimapukujen, hiuspompuloiden ja vastaavien palautuksia tai vaihtoja. 

Tuotteet pitää palauttaa asianmukaisesti pakattuina.

PALAUTATKO?

Muistathan ilmoittaa meille palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen heidi@pulukids.com. Saat lisäohjeet tuotteen palautuksesta sähköpostitse. 

Palauttaminen on ilmaista. Palautamme sinulle edullisimman mahdollisen postitustavan mukaiset postikulut. Aletuotteiden ja alekoodilla ostettujen ostosten palauttamisesta perimme toteutuneet postikulut; näin myös, jos palautat aletuotteiden mukana normihintaisia tuotteita. 

Rahasi palautetaan sinulle, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. 

Jos osa tilauksesta palautetaan siten että palautuksen jälkeen ostoskorin summa on alle postikuluttomuuden rajan eli 90 €, vähennäme toimitusmaksun eli 3,30 € palautettavasta summasta.

Tilausta ei voi perua jättämällä paketti noutamatta. Mikäli Posti palauttaa paketin noutamattomana, perimme toteutuneet kulut.

REKLAMOITAVAA?

Jos sinulla on reklamoitavaa, otathan myös siinä tapauksessa ensin yhteyttä osoitteeseen heidi@pulukids.com. Vastaamme tuotteen virheestä, vaikka 14 päivän peruutusoikeus olisikin mennyt jo umpeen. Ilmoitathan havaitsemastasi virheestä heti.  Reklamaatiotilanteissa korvaamme kaikki toimituskulut edullisimman mahdollisen toimitustavan mukaan (esim. paketti netistä ostettuna 4,90/5,90 e). 

VAIHDATKO?

Vaihdamme normaalihintaisen tuotteen toiseen kokoon, toiseen tuotteeseen tai lahjakorttiin postikuluitta. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, ota ensin meihin yhteyttä heidi@pulukids.com. Jos haluat palauttaa kertaalleen vaihtamasi tuotteen, tästä veloitamme toteutuneet postikulut.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET TAI KADONNEET LÄHETYKSET

Pulu on vastuussa tuotteesta kuljetuksen aikana. Jos tuote on vaurioitunut tai kadonnut kuljetuksessa, tee Postiin vahinkoilmoitus ja ota yhteys meihin osoitteeseen heidi@pulukids.com.

FORCE MAJEURE

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä emmekä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Pulu pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

RETURN POLICY

If the products do not meet your expectations or you have any comments about the products or delivery, please contact us by e-mail at heidi@pulukids.com.

All of our products have a 14-day withdrawal, during which you can cancel the transaction without reason.

The withdrawal time starts on the day after you received the goods. If the withdrawal period ends on a Saturday, Sunday, or public holiday, you can still cancel the purchase on the next working day.

The withdrawal applies only to unused items with their hanging tags intact. However, you can try on the items in the same way as in a store without losing the right to cancel.

Products must be returned in suitable packaging. Always contact us before by e-mail heidi@pulukids.com.

Shipping costs for returned goods will not be paid by Pulu

UNCOLLECTED PACKAGES / PACKAGES IN CUSTOMS

It is not possible to cancel an order via leaving a package uncollected or a duty unpaid. Any costs for uncollected packages or unpaid duties will not be paid by Pulu.