Meille Pulussa on sydämen asia, että olet tyytyväinen tilaukseesi! Mikäli sinua askarruttaa jokin seikka tai haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen heidi@pulukids.com. 

Kaikkia Pulun tuotteita koskee 14 vuorokauden peruuttamissoikeus. Peruuttamisajan laskeminen alkaa seuraavana päivänä siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen.

Peruutussoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, joissa on lippulappuset paikallaan ja jotka on pakattu alkuperäiseen muovipussukkaan. Voit luonnollisesti sovittaa ostamaasi tuotetta samalla tavalla kuin myymälässä menettämättä peruutusoikeuttasi.

Hygieniasyistä emme hyväksy alusvaatteiden, uimapukujen, hiuspompuloiden ja vastaavien palautuksia tai vaihtoja. 

Tuotteet pitää palauttaa asianmukaisesti pakattuina.

PALAUTATKO?

Muistathan ilmoittaa meille palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen heidi@pulukids.com. Saat lisäohjeet tuotteen palautuksesta sähköpostitse. 

Palauttaminen on ilmaista. Palautamme sinulle edullisimman mahdollisen postitustavan mukaiset postikulut. Aletuotteiden ja alekoodilla ostettujen ostosten palauttamisesta perimme toteutuneet postikulut; näin myös, jos palautat aletuotteiden mukana normihintaisia tuotteita. 

Rahasi palautetaan sinulle, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. 

Jos osa tilauksesta palautetaan siten että palautuksen jälkeen ostoskorin summa on alle postikuluttomuuden rajan eli 90 €, vähennäme toimitusmaksun eli 3,30 € palautettavasta summasta.

Tilausta ei voi perua jättämällä paketti noutamatta. Mikäli Posti palauttaa paketin noutamattomana, perimme toteutuneet kulut.

REKLAMOITAVAA?

Jos sinulla on reklamoitavaa, otathan myös siinä tapauksessa ensin yhteyttä osoitteeseen heidi@pulukids.com. Vastaamme tuotteen virheestä, vaikka 14 päivän peruutusoikeus olisikin mennyt jo umpeen. Ilmoitathan havaitsemastasi virheestä heti.  Reklamaatiotilanteissa korvaamme kaikki toimituskulut edullisimman mahdollisen toimitustavan mukaan (esim. paketti netistä ostettuna 4,90/5,90 e). 

VAIHDATKO?

Vaihdamme normaalihintaisen tuotteen toiseen kokoon, toiseen tuotteeseen tai lahjakorttiin postikuluitta. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, ota ensin meihin yhteyttä heidi@pulukids.com. Jos haluat palauttaa kertaalleen vaihtamasi tuotteen, tästä veloitamme toteutuneet postikulut.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET TAI KADONNEET LÄHETYKSET

Pulu on vastuussa tuotteesta kuljetuksen aikana. Jos tuote on vaurioitunut tai kadonnut kuljetuksessa, tee Postiin vahinkoilmoitus ja ota yhteys meihin osoitteeseen heidi@pulukids.com.

FORCE MAJEURE

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä emmekä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Pulu pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.