TOIMITUSTAVAT JA -MAKSUT 

Kun tilauksesi on pakattu, se lähtee matkaan normaalisti Postin kautta, mutta Postin lakon aikana kaikki tilaukset matkaavat Matkahuollon mukana. Lähetämme tilaukset yleensä painosta ja koosta riippuen joko kirjepostina tai pakettina, mutta Postin lakon aikana kaikki tilaukset lähtevät pakettina. Jos haluat pakettisi johonkin tiettyyn noutopisteeseen, mainitsethan asiasta kassalla. 

Toimitus Suomeen: 3,50 € (normaalisti 2,90 € mutta Postin lakon takia postitus hetkellisesti kalliimpaa). Jos tilauksen loppusumma on yli 90 €, toimitus on ilmainen. 

  Toimitus muulle EU-alueelle sekä Norjaan, Islantiin ja Sveitsiin: 4,90 €. Jos tilauksen loppusumma on on yli 200 €, toimitus on ilmainen. Palautuksesta veloitamme toteutunet kulut. 

  Toimitus muihin maihin: 17,90 €. Jos tilauksen loppusumma on yli 300 €, toimitus on ilmainen. Palautuksesta veloitamme toteutuneet kulut.

  Muistathan tarkastaa, että toimitustietosi (nimi, toimitusosoite, postinumero, puhelinnumero, sähköpostiosoite) ovat ajan tasalla.  Pulu ei vastaa virheellisten toimitustietojen aiheuttamista mahdollisista kuluista. 

   TOIMITUSAIKA

   Toimitusaika Suomessa on yleensä 1-2 arkipäivää tilauksesta. Ruuhka-aikoina toimitusajat saattavat olla pidemmät. Saat toimitusvahvistuksen sähköpostiisi, kun lähetys on on pakattu ja matkalla postiin. 

   MUUTA

   Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä oikeuden virheelliseen varastosaldoon. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

   MAKSUTAVAT

   Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

   Klarna Maksa myöhemmin ja Pilko maksut

   Pankkisiirto, maksutiedot tulevat näkyviin ostotapahtuman yhteydessä