TOIMITUSTAVAT JA -MAKSUT 

Kun tilauksesi on pakattu, se lähtee matkaan joko Postin tai Matkahuollon kautta. Lähetämme tilaukset painosta ja koosta riippuen joko kirjepostina tai pakettina. Jos haluat pakettisi johonkin tiettyyn noutopisteeseen, mainitsethan asiasta kassalla. Jos haluat että tilauksesi toimitetaan kotiovelle tai pienpakettina postiluukkuun, otathan yhteyttä heidi@pulukids.com.

Toimitus Suomeen: 3 €. Jos tilauksen loppusumma on yli 90 €, toimitus on ilmainen.

  Toimitus muulle EU-alueelle sekä Norjaan, Islantiin ja Sveitsiin: 4,90 €. Jos tilauksen loppusumma on on yli 200 €, toimitus on ilmainen. Palautuksesta veloitamme toteutunet kulut. 

  Toimitus muihin maihin: 15,90 €. Palautuksesta veloitamme toteutuneet kulut.

  Muistathan tarkastaa, että toimitustietosi (nimi, toimitusosoite, postinumero, puhelinnumero, sähköpostiosoite) ovat ajan tasalla.  Pulu ei vastaa virheellisten toimitustietojen aiheuttamista mahdollisista kuluista. 

   TOIMITUSAIKA

   Toimitusaika Suomessa on yleensä 1-2 arkipäivää tilauksesta. Ruuhka-aikoina toimitusajat saattavat olla pidemmät. Saat toimitusvahvistuksen sähköpostiisi, kun lähetys on on pakattu ja matkalla Postiin tai Matkahuoltoon. 

   MUUTA

   Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä oikeuden virheelliseen varastosaldoon. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

   MAKSUTAVAT

   Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

   Klarna Maksa myöhemmin ja Pilko maksut

   Pankkisiirto, maksutiedot tulevat näkyviin ostotapahtuman yhteydessä